VHS SFB Verzekeringen presenteert: Dat heb jij weer!

In deze promotie video van SFB Verzekeringen geven Harry en Henk advies aan bouwvakkers hoe ze om moeten gaan met de VUT. Die 2 brengen een bezoek aan de in aanbouw zijnde Amsterdam ArenA en Harry heeft zijn “Harry’s Bar” meegenomen om tijdens het drinken van gratis bier de bouwvakkers aan te sporen de antwoordkaart op te sturen.

Video duurt 10 minuten en komt waarschijnlijk uit 1995 of 1996.

VHS Die 2 – Nieuwe Koeien

In 1996 verscheen ‘Die 2 Nieuwe Koeien: De Video’. De video duurt 60 minuten, en bevat volgens de beschrijving op de achterkant ‘het beste uit de afgelopen seizoenen Die 2’ en ‘nog nooit eerder vertoond materiaal en speciaal voor video opgenomen pittige dialogen’. Volgens de aftiteling is de video samengesteld door Henk Spaan.

Lees onze recensie van deze video hier.

2DVD Het beste van Pisa

De beste fragmenten uit dit razend populaire TV-programma zijn nu bijeengebracht op 2 DVD’s, die garant staan voor ruim 3 uur ouderwets lachen.

Op het hoogtepunt bleven meer dan 4 miljoen mensen voor dit programma thuis. Sketches als Popie Jopie, De glazenwasser of De gewone man zijn inmiddels uitgegroeid tot klassiekers. PISA kan misschien wel beschouwd worden als het meest controversiële TV-programma uit die tijd.

Op de dubbel-DVD staan alle bekende sketches en liedjes uit die tijd. Download de brochure voor een volledig overzicht.

Download brochure (pdf)

(bron: B-motion)

2DVD Tiet veur Verona

Satire en humor uit eind jaren 80. De succesvolle voortzetting van PISA bij Veronica. Een kijkcijferkanon bij de dan nieuwe jongerenomroep Veronica, waar miljoenen mensen op VERONA afstemden. Met hoogtepunten zoals De Boerderie met Harko, Dirkje en meneer Pastoor (slaon pao), Bovenop het Nieuws, typetjes als Brenda Steunbeer en Arie Boksbeugel en vele gouwe ouwes zoals Tiet veur un Pafke, Koud He en Bitte, bitte, ja.

Lees onze recensie van deze dubbel DVD hier.