Search

Interviews

Interview Ger Atsma

Ger is een echte Verona en Die 2 veteraan. Hij was in maar liefst 21 afleveringen met Henk Spaan en Harry Vermeegen te zien gedurende de periode 1984 – 1990. In 2019 waren wij te gast bij Ger thuis in Bovenkarspel en spraken met het over zijn medewerking aan de programma’s Pisa, Verona en Die 2. Hij vertelt enthousiast over zijn ervaringen op de set en hoe de samenwerking met Henk en Harry verliep.

Interview Gerrit de Jager

De liefhebbers weten natuurlijk wel dat Gerrit de Jager veel bijdragen heeft geleverd aan de programma’s van Henk en Harry in de vorm van tekeningen voor platenhoezen en Verona Varia’s en animaties in de programma’s. Maar Gerrit deed veel meer. In dit openhartige interview verteld hij onder andere over zijn andere taken, hoe hij bij Verona terecht kwam en hoe hij de samenwerking met Henk en Harry heeft ervaren. Dit interview is in september 2017 afgenomen.

Interview Pamela Nijman (voormalig producer Verona)

Ons Interview met Pamela Nijman. Pamela heeft in de loop der jaren meegewerkt aan de programma’s Verona, Die 2 en Nieuwe Koeien, eerst als regie-assistente, en later als producer. In het interview gaat zij in op de werkwijze bij het maken van de programma’s, samenwerking met haar collega’s en veel meer. Dit interview is in november 2004 afgenomen.

Interview met Henk Spaan

Het interview met Henk Spaan dat wij in september 2003 via E-mail afnamen, waarin hij ingaat op diverse programma-onderdelen, de relatie met Harry Vermeegen, censuur en nog veel meer.

Interview met Harry Vermeegen uit het AD (begin 2002)

Interview uit het Algemeen Dagblad, o.a. over het beeindigen van de samenwerking met Henk Spaan.