Search

Interview met Ger Atsma

Ger Atsma is geboren in Amsterdam als zoon van een boekbinder. Zijn vader zag hem graag de zaak voortzetten, Ger koos liever voor het artiestenbestaan. Ger is musicus van beroep maar doet het de laatste jaren wat rustiger aan en geniet van zijn vrije dagen met zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen.

Ger werkte als accordeonist en keyboardspeler in Nederland, Duitsland, Spanje, België en Zwitserland. Ger Atsma vormde een duo onder dezelfde naam en was onderdeel van het trio The Oldtimers en het duo The Flamingo’s. Hij werkte mee aan diverse TV programma’s zoals De Henk Elsink Show, Zeg ‘ns Aaa, Blufhow van Hans Kazan, Peppi en Kokki en nog veel meer. Ook was hij te zien in diverse TV reclames.

Ger is een echte Verona en Die 2 veteraan. Hij was in maar liefst 21 afleveringen met Henk Spaan en Harry Vermeegen te zien gedurende de periode 1984 – 1990.

In dit gesprek blikt Ger terug op zijn medewerking aan de programma’s Pisa, Verona en Die 2. Hij vertelt enthousiast over zijn ervaringen op de set en hoe de samenwerking met Henk en Harry verliep.

Opname, montage en geluidsbewerking door Het Koudhe.nl Team, met speciale dank aan Spekko.

Grote dank en waardering gaat uit naar Ger Atsma voor zijn belangeloze medewerking aan dit interview!