Search

Liedjes Verona seizoen 5

Op Zoek Naar Het Geluk
Harry is Op Zoek Naar Het Geluk en Henk helpt hem daarbij.

Jaar: 1986 Henk Spaan & Harry Vermeegen.

De versie op de ‘Tiet veur Verona CD/LP is een iets andere uitvoering dan die op het singeltje staat en zoals het liedje in de uitzending te horen was.

Single | CD/LP

Komkommercieel
Ferry de Groot, als Arie Boksbeugel, is eigenaar, en zakkenvuller, van het “Komkommerciële” televisie station Noordzee TV.

Jaar: 1986

Ik heb die R niet
Arie Boksbeugel ziet in Kinderen voor Kinderen het grote geld. De Boksbeugeltjes zingen “Ik heb die R niet” (Parodie op “Ik ben toch zeker Sinterklaas niet” van Kinderen voor Kinderen).

Jaar: 1986

CD/LP

Dat is lachen, dat is leuk
Harry & Henk leveren hun kritieke noot op alle sport-blooper-programma’s die in Nederland werden uitgezonden in 1986/87.

Jaar: 1987 Henk Spaan & Harry Vermeegen

Single | Maxi-Single | CD/LP

Rasta Pasta
Henk Spaan kruipt in de huid van Ruud Gullit in het nummer Rasta Pasta.
“Met mijn haren in de rasta, vreet Italië mijn als pasta!”

Jaar: 1987 Henk Spaan & Harry Vermeegen.

De versie op de ‘Tiet veur Verona CD/LP is een iets andere uitvoering dan die in de uitzending te horen was.

CD/LP

Oehoe ik hoor een Kangoeroe
Noordzee TV komt met een eigen songfestival in het voorjaar van 1987. De band “Kabaal” speelt “Ohoe ik hoor een Kangoeroe”.

Jaar: 1987

Single | CD/LP

Ding me a song
Noordzee TV komt met een eigen songfestival in het voorjaar van 1987. Ding me a Song kun je de eerste keer meezingen en heeft als boodschap dat we het songfestival nu wel een keer gezien hebben.

Jaar: 1987

May I have your votes please
Noordzee TV komt met een eigen songfestival in het voorjaar van 1987. De Verona’s geven een steek onder de gordel richting het jury systeem van het songfestival. Buurlanden geven elkaar tenslotte (toen & nu!) altijd de meeste punten.

Jaar: 1987 Henk Spaan & Harry Vermeegen.

Single | CD/LP

Ben Ik Te Min?
Band Aid, Live Aid… Arie Aid. “Want Arie moet toch ook eten!?”. Het oude nummer “Ben Ik Te Min” van (en met) Armand wordt samen met bekende nederlanders, iha van Veronica, ten gehore gebracht. Peter Jan Rens, Erik De Zwart, Carolien Tensen, Simone Walraven, Jeroen van Inkel, etc.

Jaar: 1988 Henk Spaan & Harry Vermeegen.