Search

Liefhebbers Opgelet! Dit keer in Verona-Vrijdag: Nadat Henk en Harry de overstap hebben gemaakt van de VARA naar Veronica wordt eind februari de allereerste uitzending van ‘Verona’ uitgezonden. Daarin wordt een nieuwe serie geintroduceerd: De Versierders. Dit is een parodie op de serie ‘The Persuaders’ uit de jaren zeventig met Roger Moore en Tony Curtis.

Harry heeft een probleem: Hij kan geen vrouwen meer versieren. Henk heeft gelukkig een oplossing. Ze gaan samen vrouwen versieren! Harry krijgt een ‘hoorbril’ met speakers bij zijn oren en Henk geeft versier instructies door aan Harry via een walky talky. Elke week proberen ze een nieuwe aanpak, in deze eerste aflevering moet Harry een dame versieren door te bluffen. “Hey poppie, jij gaat met mij naar Hawaii” is een van de ‘pick up lines’ die Harry gebruikt nadat Henk hem eraan heeft herinnert ook een beetje blufferig te lopen.

Scoort Harry een vrouw in deze eerste aflevering van ‘De Versierders’? Bekijk het nu:

Heb jij nou een verzoekje voor een bepaald fragment voor een volgende editie van Verona-Vrijdag laat die dan hieronder achter. Plaatsing is nooit gegarandeerd maar we zullen alle suggesties serieus bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *