Story rakelt breuk Henk en Harry onnodig weer op

Wij besteden op onze website het liefst zo min mogelijk aandacht aan negatieve zaken of berichtgeving. Maar als weekblad Story de breuk tussen Henk en Harry die al in 1996 plaatsvond weer onnodig oprakelt moet dit toch als nieuws beschouwd worden en daarom besteden we er, met enige tegenzin, toch aandacht aan.

De reden voor Story om dit incident weer op te rakelen? Zij schrijven het volgende:

Nooit werd duidelijk wat nu de precieze reden van hun conflict was. Geen van beide kemphanen wilde ook maar een woord over de pijnlijke affaire kwijt. Uit het niets besloot Harry echter een interview te geven aan de internetsite Rur.nl (RUR = Recht uit Rotterdam).

In RTL Boulevard van 9 september 2005 werd er, ter gelegenheid van het uitbrengen van de Pisa DVD, al aandacht besteed aan het duo, en ook kort over de breuk gesproken. Dat Harry er in het interview met RUR wat uitgebreider op ingaat is in feite wel juist. Het interview stamt echter al uit november 2017, blijkbaar wordt op de Story redactie nu pas iemand wakker, ook goedemorgen.

In een uitzending van TV Monument van 1 april 2018 werd de breuk ook al nader toegelicht door zowel Henk als Harry. En in ons interview van vorig jaar met Harry verteld hij er ook uitgebreid over. Kortom er is geen enkele aanleiding om deze oude koeien weer uit de sloot te halen.

Kunnen we dat geneuzel over een breuk die bijna 25 jaar geleden plaatsvond nu eindelijk eens met rust laten Nederlandse media? Dankjulliewel.

Wie toch het bericht van Story wil lezen kan dat hier doen.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*