Search

Geïnspireerd door het televisieprogramma ‘Sander en het mysterie van de legendarische duo’s’ stelde de redactie van VARAgids de top 22 beste duo’s uit de Nederlandse televisiegeschiedenis samen. Er werd een kandidatenlijst opgesteld en een jury van 9 leden bestaande uit onder andere recensenten en programmamakers maakten ieder een ranglijst van 20 duo’s waaruit de definitieve top 22, aan de hand van een puntensysteem, werd opgesteld.

Het door ons geliefde duo Henk Spaan en Harry Vermeegen behaalde positie zes. Angela de Jong, televisierecensente bij het Algemeen Dagblad, en één van de juryleden, zegt over hen in het artikel:

De combi van de intellectueel en de straatjongen werkte heel goed. Bovendien voelde je als kijker dat de ergernissen niet helemaal gespeeld waren (dat werd later pijnlijk duidelijk), wat het spannend maakte om naar te kijken.

Het cabaretduo van Kooten en De Bie behaalden de eerste plaats. Het gehele artikel en de complete top 22 staan in de VARAgids van 23-29 mei die vanaf vandaag in de winkels ligt.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *