Search

Liefhebbers opgelet, hierbij introduceren wij een nieuw item op onze website: Verona-Vrijdag!

Met een frequentie van twee weken (Verona werd immers ook elke twee weken uitgezonden) plaatsen wij op vrijdag om 12:00 uur een leuk item, sketch of liedje uit Verona.

Dit is Verona-Vrijdag #1: Parodie ‘Het Wassende Water’. In een van de laatste uitzendingen van het vijfde Verona seizoen wil Arie Boksbeugel prijzen gaan uitreiken. Hij stelt ‘De Gouden Boksbeugel’ in en in de categorie ‘Nederlands drama’ zijn de volgende series genomineerd: ‘De Appelgaard’, ‘Dossier Verhulst’, ‘Zeg ‘ns Aaa’ en ‘Het Wassende Water’. Hierna volgt een ‘fragment’ uit ‘Het Wassende Water’.

Hoewel we het natuurlijk nooit zeker zullen weten lijkt deze parodie een zeer belangrijke rol in de verdere verloop van Verona te gaan vervullen. Als je namelijk goed kijkt naar de opzet en inhoud kun je bijna geen andere conclusie trekken dan dat het idee voor ‘De Boerderie’ , dat gelijk bij aanvang van het zesde Verona seizoen van start ging, uit deze parodie geboren moet zijn.

Wat vinden jullie liefhebbers? Bekijk het fragment nu, en laat je reactie hieronder achter!

Heb jij nou een verzoekje voor een bepaald fragment voor een volgende editie van Verona-Vrijdag laat die dan hieronder achter. Plaatsing is nooit gegarandeerd maar we zullen alle suggesties serieus bekijken.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *